Loading

Sanal Gerçeklik Yazılım Geliştirme ve Sanal Gerçeklik Çözümleri.

Sanal Gerçeklik Yazılım Geliştirme

Sanal gerçekliğin özü üç boyutlu sanal bir dünya oluşturulması ve hikayenin kurgulanmasıdır. Yaygın olarak bilinen bilgisayar oyunlarındaki haritalar gibi bir 3D dünya oluşturulur. Ardından burada gerçekleşecek olan etkileşimler belirlenir. Ve bunların modeldeki bileşenlere giydirilmesi yapılır. Sanal Gerçeklik yazılımları, katılımcılarına gerçekmiş hissi veren, bilgisayarlar tarafından yaratılan dinamik bir ortamla karşılıklı iletişim olanağı tanıyan, üç boyutlu bir benzetim modelidir. Bu ise tasarladığımız sistemleri kavrama ve algılama gücümüzü önemli ölçüde arttıracaktır. Şu ana dek eğlence dünyasından, tıp alanındaki karmaşık bilimsel deneylere kadar pek çok uygulama alanı bulmuştur.

VR ile çok geniş bir dünya ve teknoloji bizleri bekliyor böylesi muhteşem ve her alanda ihtiyaç olan teknolojilere sanal gerçeklik yazılım geliştirme ve sanal gerçeklik çözümleri ile yanıt verebiliriz.

Kullanıcıların oluşturulan sanal ortamların içinde gezebilmelerini, ortamı gerçek dünyadaki gibi algılayıp etkileşimde bulunabilmelerini sağladığı gibi, gerçek dünyada yapılması imkansız inceleme yöntemlerini de mümkün kılar. Bu yönüyle tamamen eşsiz bir teknoloji olup, deneyim yaşatmaya odaklı bir teknolojidir. Böylece, pek çok sektörde, ihtiyaç duyulan testlerden veri analizlerine, tanıtımlardan teknik eğitimlere kadar çeşitli iş süreçleri daha hızlı ve düşük maliyetlerle gerçekleştirilebilir.



vr uygulama geliştirme şirketi nsocial, internet bağlantısı olmadan mükemmel çalışan tamamen çevrimdışı bağımsız uygulamalar oluşturur. Bu, satış veya sunum amacıyla kullanılan çoğu işletme uygulaması için mükemmeldir.

etkin noktalarla, sahnenin herhangi bir yerine metin, görüntü, ses ve video ekleyerek kullanıcı deneyimini geliştirebilirsiniz. Örneğin sanal tur ile bağlantı kurarak kitleyi bir sahneden diğerine serbestçe gezebilirsiniz.

ve sanal tur ile infografikler görerek gezdiğiniz mekan ya da 360 derece fabrika tanıtım filminde en öne çıkan özellikler görebilir, bir web sayfasını açmak, ürünü alışveriş sepetine koymak, telefon numarasını aramak gibi harici işlemleri arayabilirsiniz.

Yada Gayrimenkulde sanal gerçeklik kullanımı ile oturduğunuz yerden 360 derece sanal daire turu ile yatırım yapmak istediğiniz evi gezebilirsiniz. Hem Android hem de IPhone için Google Cardboard, Daydream ve diğer uyumlu kulaklıklarda görüntülenebilen VR uygulamaları oluşturabiliriz. Bu uygulamalar yerel olarak bir akıllı telefona dağıtılabilir veya uzaktan indirmek için Google Play mağazasına veya Apple mağazasına yüklenebilir. Sanal gerçeklik uygulamalarının sadece oyun oynamak için tasarlandığını düşünüyorsanız, tekrar düşünün. 2020'de VR uygulamaları web'i yeni seviyelere taşıyor. Bu uygulamalar hala çoğunlukla video oyunları içindir, ancak en yenileri hikayeler anlatır ve sizi hiç görmediğiniz hayal ettiğiniz yerleri alır. akıllı telefon teknolojisindeki gelişmeler, artık hem sanal hem de artırılmış gerçeklik uygulamalarını deneyimlemek için akıllı telefonları donanım olarak kullanabiliyoruz.

Üretimde Sanal Gerçeklik Çözümleri. Endüstride Sanal Gerçeklik Çözümleri.

Üretimde sanal gerçeklik kullanımına değinmeden olmaz. Üretimin ilerleyişinin sanal gerçeklik teknolojisi ve vr gözlükleri sayesinde izlenebileceği teknolojiyle, üretimde sanal gerçeklik çözümleri geliştirilebilir. Üretimde sanal gerçeklik kullanımı ile çalışanlar, sanal gerçeklik teknolojisinin en güzel yanlarından biri, montaj ve demontaj işlemleri sırasında yaşanabilecek herhangi bir iş kazası riski de ortadan kaldırıyor olması. Endüstride Sanal Gerçeklik kullanımı ile AR-GE çalışmaları devam eden endüstriyel çalışmaların üzerine ayrıca ekleme ya da çıkarmalar yapılabiliyor ve ürün çıktısı performansı ölçümlenebiliyor.

VR gözlüğü ile deneyimlenebilen endüstride sanal gerçeklik kullanım alanları sadece üretimde sanal gerçeklik uyumunu görmekle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda üretim sürecinde kullanılan ekipman ve montaj hattının uygunluğu, üretimde sanal gerçeklik kullanımı ile üretim hatalarının önüne geçmek ve bunların montaj hattı ekibi tarafından ergonomik incelemesi de deneyimlenebiliyor. Endüstriyel sanal gerçeklik çözümleri ile üretimin her aşamasında verimlilik ve insan sağlığı için yüksek standartlar yakalanıyor. Endüstride sanal gerçeklik kullanımı ile yeni ürünlerin devreye alınma süreçlerinde tüm olası ihtimaller inceleniyor ve parça maliyeti olmaksızın fiziksel örnekleme metodu ile hem zaman hem de maliyet avantajları elde ediliyor.

Endüstriyel Üretimde Sanal Gerçeklik kullanımı ile giyilebilir teknolojinin faydalarından yararlanılıyor. Platformlarda kişilerin kullandığı sanal gerçeklik gözlüğü, o anda o kişinin kendisini başka bir ortamdaymış gibi hissetmesini sağlıyor. Geliştirilen sanal gerçeklik uygulamaları ile, endüstride sanal gerçeklik kullanımı ve fabrikalarda sanal gerçeklik kullanımı sayesinde çalışan performansı ve ürün çıktısı yani iş verimliliği yükseliyor.

Endüstri 4.0 geçmişteki sanayi devrimlerini günümüzdeki en yeni teknolojilerle derliyor. Gerçekleşmekte olan sanayi devrimi verileri güvenli bir şekilde analiz edip şirketleri olumlu şekilde etkileyebilecek bilgiler üreterek imalat verimliliğini artırmayı hedefliyor. İnsanların oluşacak bu yeni çalışma koşullarında oynayacakları rol büyük bir tartışma konusu. Fabrika çalışanları sanal gerçeklik gözlükleri ile iş eğitimi alıyor. Çünkü VR ile Endüstri 4.0'da Sanal gerçeklik uygulamaları çalışanlara fabrika işlemlerini doğru bir şekilde simüle ederek sınırsız bir alan sunuyor. Böylece minimum maliyetler ve öğrenme gelişimindeki hatalar ölçülebiliyor. Özellikle bir fabrika inşa edilirken eğitim fabrikanın fiziki kurulumundan önce başlayabiliyor. Şirketler VR uygulamalarında farklı türde fabrikalar için özelleştirilebilir ve küresel olarak farklı çeşitlere uyarlanabilen sanal gerçeklik çözümleri ve sanal gerçeklik yazlımları ile eğitim konseptleri geliştiriyorlar. Sanal Gerçeklik yazılımları ile lojistik, onarımlar, montaj işlemleri işçilere tamamen ikinci bir şahıstan bağımsız olarak kullanabilecekleri düzeye kadar adım adım öğretiliyor.

Üretim ve imalat faaliyetlerinin sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin sağladığı avantajlardan yararlanacağı pek çok alan bulunuyor. Sanal gerçeklik sadece tasarımda değil, üretim aşamasında da çalışanların yanında. Sanal gerçeklik teknolojisinin sağladığı bu avantaj sayesinde üretim sırasında planlama işlemleri süratle yapılabiliyor.

Üretimde sanal gerçeklik kullanmanın faydaları ve endüstride sanal gerçeklik kullanımı sayesinde üreticiler, aşağıdaki hedef kazanımlara sahip olabilirler:

* Verimliliği ve etkinliği artırmak kadar envanter mevcutlarını azaltmak amacıyla, otomasyon hatları, robotlar, üretim hücreleri ve en önemlisi çalışanların pozisyonlarının belirlenmesi.

* Fabrika ortamının taranarak yeni sanal üretim hatları ve donanım ile düzenlenmesi.

* Teknisyenlerin ihtiyaç duydukları alet ve setlere kolaylıkla erişiminin sağlanması.

* Sanal gerçeklik uygulamaları hemen hemen bütün küresel endüstriyel üreticiler için fuarlarda oldukça yaygın şekilde kullanılacak.

* Çalışanlar VR ve webVR tabanlı sistemlerle, fabrikaların fiziksel sistemlerinde sanal gerçeklik ile bilgi paylaşabilecekler.

* Çalışanlara kullanacakları aletleri sanal ortamda kullanma provalarının yaptırılması.

* Şirketler endüstriyel amaçlı uygulamalarda akıllı yeni teknolojiler inşa etmek için sanal gerçeklik uygulamalarını kullanacak.

* Üretim süreçleri daha esnek bir hal alacak ve ekonomik üretimler için küçük parti boyutlarında üretime izin verilecek. Robotlar ve akıllı ürünler, bu esnekliği sağlamak için kararlar alacak ve birbirleriyle iletişim kuracak.

Sanal gerçeklik, fabrikalarda karşılaşılabilecek, kimyasal yayılma, tehlikeli makineler, gürültü gibi tehlikeli durumların simülasyonuna da olanak vererek, yapılması gerekenlerin operatörleri riske atmadan belirlenmesini sağlıyor. Böylece beklenmedik durumlar konusunda sanal deneyim edinen çalışanlar, bu tür durumlarla karşılaştıklarında ne yapmaları gerektiğini çok daha iyi biliyor. Üretimde Sanal gerçeklik kullanımı ile, Endüstri 4.0 teknolojilerinin entegrasonu; gelecekte endüstriyel üretim alanında sanal gerçeklik kullanımının yaygınlaşacağı olarak yorumlanabilir. Kitlesel tüketicilerce yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan sanal gerçeklik gözlüklerine gelecekte, fabrika çalışanlarının gözünde de sıkça rastlamak mümkün

Eğitimde Sanal Gerçeklik. Eğitimde VR

Yazılım olarak dersler için yapılacak konu uygulamaları müfredata uygun bir şekilde yapılır, hazırlık aşamasında branş öğretmenler ile sürekli iletişim halinde olunarak ilerlenir. Gerekirse uygulama içinde belirlenen noktalarda 2. bir ses ile vurgulanmak istenen noktalar anlatılır. Sanal Gerçeklik Eğitimi, bir çok konu ve derse göre rahatlıkla uyarlanabilir, her bir konu uygulama olarak geçmekte.

Eğitimde Sanal Gerçeklik Kullanımının Faydalarına Gelecek Olursak:

Sanal ortamlarda bir savaşın veya tarihi olayın gerçekleştiği zamana gidip içerisinde gezebilir ve gözlemleyebilirsiniz.

Daha küçük yaştaki öğrenciler için onlara ağır gelebilecek konularda hazırlanan eğlenceli 360 derece animasyonlarla etkileşimli bir biçimde öğrenmeyi eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Materyal masraflarından kurtulabilirsiniz, materyallerin kırılması, bozulması, eskimesi gibi sorunlar ortadan kalkar

Sanal Gerçeklik eğitim sistemi sadece okulda kullanılmak zorunda değil, evde çocuğunuza sanal gerçeklik eğitim uygulamaları ile sizde yardımcı olabilirsiniz, çocuğunuz eğlenceli uygulamalar ile öğrenme sürecini oyun ile birleştirebilirsiniz.

Neredeyse her yaştan öğrenciye hitap eden her konuyla ilgili sanal gerçeklik teknolojisini kullanarak öğrenmeyi artırabilirsiniz.



Aşağıdaki VR Gözlükler yani VR Headsetler için özel VR uygulamaları oluşturabiliriz:

Oculus Quest / Oculus Rift S / Oculus CV1 / Oculus Go / HTC Vive Pro / Samsung Gear VR: Samsung Gear, yeni Samsung telefonlarla uyumlu nispeten ucuz bir HMD'dir ve telefonunuzu kulaklık içine yerleştirmenize ve Oculus'taki VR'da içeriği görüntülemenize olanak tanır. Bu uygulamaları oluşturabilir ve bunları yerel olarak tek tek telefona dağıtabilir veya uzaktan indirmek için uygulamaları Oculus mağazasına yükleyebiliriz.

Google Daydream. Daydream uygulamaları belirli cihazlarla uyumludur ve daha sürükleyici ve rahat bir sanal gerçeklik deneyimi sunar. Kafa kayışları ve uzaktan kumanda ile Daydream, Karton muadilinden daha çok yönlü ve uzaktan kumandayı kullanırken daha etkileşimli.

Google Cardboard. Bu uygulamalar çoğu Android ve iPhone cihazıyla uyumludur ve sanal gerçekliğe ulaşmanın en kolay yoludur. Bir karton kulaklık kullanarak kullanıcılar tam VR ortamlarını veya videoları görüntüleyebilir ve kulaklıktaki tek düğmeyi kullanarak etkileşime girebilirler.

vr uygulama geliştirme

Sanal gerçeklik uygulama geliştirme, bir dizi faktöre bağlı olarak değişir. Projenize başlamadan önce dikkate almanız gereken dört temel bileşen vardır.

Oculus Rift, Gear VR, Google Cardboard vb. gibi artan sayıda VR platformu var. Her VR platformu için farklı bir uygulama geliştirmek istiyorsanız geliştirme maliyetleriniz önemli ölçüde artacaktır. vr şirketi nsocial sanal gerçeklik ajansıolarak, Unity'de Google Daydream, Gear VR veya Oculus Go cihazları için VR uygulamaları geliştiriyoruz. Yerel Uygulamalar olarak iOS, Android, Samsung Gear VR, Daydream, Web, HTC VIVE, Oculus Rift, Oculus Go gibi çeşitli platformlarda yayınlayabilirsiniz.

Bir VR projesinin ana bileşenleri aşağıdaki gibidir:

1) Yazılım: Yazılım bazen bir VR projesinde sonradan düşünülürken, gerçekte düşündüğünüz ilk şey olması gerekir. VR projenizi kullanıcılara ulaştırmak için yazılım oluşturmanız gerekir. Bir web tarayıcısında oynatılan 360 derece video çekimi dışında her şey vr yazılım uygulaması gerektirir. Google Cardboard veya Samsung Gear kullanarak mobil VR projeleri için bir mobil uygulama oluşturmanız gerekir. Oculus, HTC Vive veya HoloLens gibi ileri teknoloji uygulamalar için bu bağımsız sistemler için bir VR programı oluşturulmalıdır.

elbette, vr şirketi, markanın hedef kitlesini sanal gerçeklik yazılımı ve oyunları ile pazarlama stratejisine uygun olarak etkilemek için çevrimdışı vr oyuncuları, sanal turlar ve oyun gibi sanal yazılımlar geliştirmelidir.

sadece pazarlama, halkla ilişkiler veya marka iletişimi için değil, VR Ajansı Nsocial ayrıca 360 derece İK eğitimiyle, İnsan Kaynakları ve Öğrenme departmanlarına interaktif öğrenme araçlarımızla zaman ve maliyet avantajları sağlayarak markanıza değer katar. Çalışanlarınız 360 derece video yani vr video veya Sanal Gerçeklik / Sanal Gerçeklik / VR teknolojisine dayanan oyunlaştırılmış hikayelerle yepyeni bir deneyim yaşarken, markanızla bağlarını da güçlendiriyorlar. Yazımıza dokunarak, Sanal Gerçeklik iş eğitimi ile interaktif kurumsal öğrenme hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

bir vr firması veya vr şirketi veya sanal gerçeklik ajansı biraz deli olmalı. yenilikçi ve özel projeler yaratmalılar. çılgın vr ajansı nsocial'ın neler yarattığını aşağıdaki oynatma listesine bakın.

Unity ile Cardboard Projesi Oluşturmak için öncelikle ihtiyacımız olan Google CardBoard SDK linke giderek sisteminize indirin. https://developers.google.com/vr/unity/download linkindeki indirme işleminden sonra Unity ile cardboard projesi oluşturulabilir.



Create Project ve 3D seçeneğini seçerek projeyi oluşturabilir ve başlayabiliriz. Hemen üst menülerden Assets > Import Package > Custom Package diyerek Cardboard SDK .unitypackage Unity içerisine alıyoruz.

Cardboard adında yeni bir klasör oluşturup bu klasörün içinde farklı klasörleri ile geliştirmemize devam edebilirsiniz.Cardboard klasörü içine Editor, Prefabs, Resources, Scripts klasörlerini ekleyerek devam edebilirsiniz.

Prefabs klasörü içerisinde bulunan ‘CardBoardMain.prefab’ bulup sol tarafta bulunan hiyerarşi bölümüne sürükleyip bırakın ve Y pozisyonunu 2 olarak değiştirin.

“CardboardMain” prefabını açın ve içinde “Main Camera” bulacaksınız. Bu Google cardboard ile bakarken VR sahneyi görüntülemek için uyum içinde çalışan iki stereoskopik tarzı kameralardır. Biz “Main Camera” nesnemize, bir “Pyshic raycaster” eklenmeli.Bunu yapmak için Main Cameraya bir kez tıklayın ardından sağ tarafta bulunan Inspector panelinden ‘add Componente’ tıklıyoruz ve Pyshic raycaster eklenir. Burada Raycast eklememizin sebebi nesenelerin bir biri ile ile etkileşimini anlamak ve onlara bir takım görevler vererek hareket eklemek.

Icon eklemek ise gerekli. eklememizin sebebi kullanıcı belirlediğimiz objeyi hedef alması için. Silah oyunlarından da hatırlayacağınız gibi hedef almak için ekleyeceğiz. Bunun için ücretsiz olan unity asset store içerisinden indirip hemen entegre edeceğiniz bir paket var linke giderek indirebilirsiniz.

CardboardMain içerisinde Head içerisine boş bir GameObject yani game objesi oluşturun ve ismine Target diyebilirsiniz.

Unity ile bir VR proje yapılabilir. Cardboard SDK — Github reposundan indirebilirsiniz aşağıdaki linkten erişerek bizlerde örneğimizde kurulum işlemlerini yapacağız. Aynı zamanda sisteminizde Java ve android sdk olması gerek mobilde testlerimizi yapmamız için. Java SE SDK — Bu Android SDK yüklemek için gerekli olacaktır. Android SDK — Android Studio indirdiğinizde sdk otomatikman yüklü gelecek eğer sadece sdk kurmak istiyorsanız detaylarına değineceğiz.

Android SDK yapımı: Android mobil uygulaması oluşturmak için, sistemimizde Android SDK olması gerekir. Eğer hazırda kurulu ise kurulum işlemi yapmanıza gerek yok. Android SDK işlemine başlamak için, öncelikle sisteminizde yüklü Java SE SDK olması gerekir eğer varsa kurmanıza gerek yok.

Android SDK Kurmak: Android geliştirici yeni iseniz bu adımlar size kolay ve tanıdık gelecektir, öncelikle Android SDK’yı indirmek ve yüklemek gerekir. Android Studio sisteminizde kurulu ise Android SDK sisteminizde var demektir. Eğer sadece sdk indirmek istiyorsanız SDK Manager sisteminizde yüklü olması gerek ve dilediğiniz paketi bu sdk manager üzerinden indirebilirsiniz.

Java kurulum dosyasını çalıştırın ve kurmaya başlayın eğer sisteminizde yüklü ise size uyarı verecektir. Eğer SDK Manager üzerinden yükleme işlemine başlarsanız gerekli olan checkbox’ların hepsi seçili gelecektir ve rahatlıkla indirmeye başlayabilirsiniz.

* Android SDK Tools — Listenin en üstünde olmalıdır.

* Android SDK Platform-tools — Bu SDK araçları sonra doğru olacaktır.

* Android SDK Build-tools — İhtiyacınız var ise indirebilirsiniz.

2) İçerik: Ne tür VR içeriği üretmek isteyeceğinizi belirlemek anahtar olacak ve toplam maliyetleri büyük ölçüde etkileyecektir. Örneğin, bir vr video çekimi ile 3d ile etkileşimli sanal gerçeklik oyunlaştırma projeleri simülasyonundan maliyet açısından farklılık gösterir. Temel olarak, içerik ne kadar gerçekçi ve ne kadar etkileşimli olursa, maliyet o kadar yüksek olur.

3) Platformlar: VR projenize başlamadan önce son kullanıcı deneyimini düşünün. Kullanıcıların, cep telefonlarına ve belki de bir Google Karton kulaklığa sahip oldukları sürece herhangi bir yerden deneyimleme yeteneğine sahip olmasını ister misiniz? Yoksa daha kapsamlı bir deneyime sahip olmalarını ve takılı bir kulaklık ve denetleyicileri olan üst düzey bir bilgisayara bağlanmalarını mı istiyorsunuz? Bu kararların tümü, hangi VR kulaklığı ve satın almayı seçtikleri donanıma bağlı olarak maliyetlerinizi ve son kullanıcının maliyetlerini etkiler.

4) Dağıtım: Son olarak, her VR projesi etkileşim kazanmak için dağıtım ve pazarlamaya ihtiyaç duyacaktır. Bu alan bütçenize ve ne harcamak istediğinize bağlı olacaktır. Bir mobil uygulama geliştiriyorsanız, uygulama pazarlamasını ve PR'ı düşünmeniz gerekmesine rağmen iTunes ve Google Play Store'da neredeyse ücretsiz olarak dağıtabilirsiniz. Sosyal medyanın da yayın maliyeti düşüktür. Ancak, ek erişim için ücretli sosyal taktikler kullanmak isteyebilirsiniz. Steam gibi VR içerik kanalları ve / veya etkinlikleri bulmak, daha fazla kullanıcının önüne geçmenin alternatif yoludur.

Sanal gerçeklik ajansı yani vr ajansı; deneyim ajansıdır. Markalar veya kurumlar sağlamak istedikleri deneyimleri vr ajansına aktarırlar. Sanal Gerçeklik Ajansı “hikaye anlatımı / storytelling” ilkesini benimseyerek, 360 derece video çekimi, vr video çekimi, sanal tur veya 360 derece modelleme ve 3D animasyon teknikleri ile birlikte Sanal Gerçeklik Yazılımını kullanarak yaratıcı içerik ve kullanıcı dostu VR yazılımı hazırlar. Deneyim için daha da etkileşimli bir talep varsa, deneyim “Oyunlaştırma” yazılımı ile zirveye çıkarılabilir.

VR Ajansı Nsocial'ı Farklı Kılan Noktalar Neler?

Sanal Gerçeklik Ajansı Nsocial'ın farkı izlenebilir ve yaratıcı içerikle ortaya çıkıyor. Başka bir deyişle, 360 derece video çekimi ve 360 derece video prodüksiyonundan sonraki post prodüksiyon sonrası aşama en az vr video çekimi kadar önemli ve titizlikle ele alınmalıdır. Burada, özellikle proje veya marka için eklenecek bilgilendirici Infographic ve sesli anlatım gibi unsurlar hem algıyı hem de deneyimi daha da geliştirmektedir.

Sanal Gerçeklik Ajansı yani VR Ajansı; markalar ve tüketiciler için unutulmaz bir deneyim sağlıyorsa, marka; iletişim kurmak istediği projesini, müşterileri ve potansiyel müşterileri akılda tutmak için farklılaştıracak pazarlama yöntemiyle işlenmiştir. Bu, tüketicinin güven verici, yenilikçi, yaratıcı ve teknolojik marka gibi olumlu algılamalar yaratmasına neden olur. Sanal Gerçeklik Ajansı Nsocial'ın farkı da tam da burada ortaya çıkar. Hedef kitlenize, markanız tarafından unutulmaz deneyimler yaşatarak akılda kalıcı vr kampanyaları yani sanal gerçeklik kampanyaları üretmekte öncüyüz.

Bugün markalar; Sanal Gerçeklik Ajansı ile birlikte çalışarak 360 derece VR deneyimi ile ürünlerini / hizmetlerini müşterilerine veya potansiyel müşterilerine interaktif deneyimler yaşatarak ulaştırır. Markalar doğal olarak VR Ajansı seçiminde farklı deneyimler sunan ajansları tercih ediyor. Nsocial, hikaye anlatımına inanan yaratıcı beyinleri ve sihirbaz ekibi ile bunu zirveye taşır.