Loading

Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi

Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi Sayesinde Sanal Gerçeklik Tabanlı İş Eğitimi Çalışan Gelişimi ve Öğrenme Yönetimi

Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi kapsamındaki Kurumsal eğitimde oyunlaştırma, oyunların kurumsal eğitime girişini ifade eder. Bu oyunlar, elbette, aşağıdakileri içeren farklı amaçları yerine getirmeyi amaçlamaktadır:

* Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi ile Öğrenmeyi eğlenceli ve kolay hale getirin

* Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi sayesinde Öğrenmeyi geliştirin ve üretkenliği artırın ve kesin yatırım getirisi

* Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi / kavramları hatırlamayı kolaylaştırır.

* Ekip çalışmasını Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi teşvik eder.

* Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi İlgi çekicidir.

* Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi, Kurumsal Eğitimde buzları kırmak için önemli bir adımdır.

Örneğin, yalnızca eğlence amaçlı olan ve belirli yararları olmayan Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi Eğitimleri oyunları dahil etmek, çalışanların dikkatini bir süreliğine yönlendirmekten başka bir şey yapmaz. Kurumsal eğitimde oyunlaştırmanın, daha iyi görev tamamlama oranları ve doğru yürütüldüğünde pratikte Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi Eğitimleri sayesinde pratik kullanım ve öğrenme uygulaması şansı sağladığı kanıtlanmıştır. Diğer tüm tekniklerde olduğu gibi, Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi Eğitimleri fikrin uygulanması iyi planlanmamışsa, etki tam tersi olabilir. Kurumsal eğitimde başarılı bir oyunlaştırma için VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları şunları yapabilmelidir:

* VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları sayesinde Çalışanların dikkatini çekin.

* VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları çalışanların daha dikkatli olmasını sağlar.

* VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamalarını çalışanları eğitmenlerle ve eğitim konusuyla anlamlı bir şekilde ilişkilendirebilir ve harmanlayabilir.

* Çalışanlar; VR oyunlaştırma ile Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi ile zorluk çekmeye ve bu çıkacak zorluklarla iş üzerinde başa çıkmayı VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları ile daha hızlı öğrenebilirler.

* VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları ve Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi Geri bildirimde bulunun ve iyileştirilecek alanları vurgulanabilir.

* Çatışmayı caydırırken bir başarı ve takdir duygusunu VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları ve Sanal Gerçeklik ile Meslek Eğitimi uyandırabilir.

VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları ile İş Eğitimi Potansiyeli

VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları ile Önce güvenliğe odaklanın. Sanal Gerçeklik iş eğitim üzerindeki etkisi, birçok işin yetenekli ve pratik hareket gerektirdiği güvenlik ve manuel uygulamaya odaklanacaktır. VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları ile güvenliğin iş eğitimi için büyük bir fırsat olduğu bir durumdur.

Liderlik ve gelişime odaklanırsak, VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları ve sanal gerçeklik iş eğitimi ile grup liderlerinin şirketin liderlik modelini belirleyici modellerle uygulamak zorunda olduğu bir oyunlaştırma olarak birden fazla senaryoya sahip bir ofis çalışma ortamı oluşturmak için kullanılabilir.

Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları Kullanımı ve Oyunlaştırma Nedir?

Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamalarına başlarken 21. yüzyıl UX yani çalışan deneyimi fenomeni olarak oyunlaştırma, insan kaynakları ve eğitim departmanlarının çeşitli nedenlerle çalışan katılımını teşvik etmeleri için güçlü bir araçtır. Oyunlaştırma, katılımı artırmak için bir web sitesi, çevrimiçi topluluk, öğrenme yönetim sistemi veya işletmenin intraneti gibi adsız ortamlara oyun mekaniği ekliyor. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve Oyunlaştırma; insan kaynakları yöneticilieri, kurumsal öğrenme yöneticileri ve eğitim müdürlerinin, bir ürün veya hizmetle çalışanın katılımını artırmak için oyun öğelerini iş eğitimlerine oyun dışı ayarlara ekledikleri bir tekniktir. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile liderler tablosu ve rozetler gibi eğlenceli özellikleri mevcut bir sisteme dokunarak, eğitim müdürleri, kurumsal öğrenme yöneticileri ve insan kaynakları yöneticileri çalışanların içsel motivasyonlarından faydalanırlar, böylece Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile hem çalışanlar hem de kurum eğitim ve gelişim yöneticileri kullanmaktan zevk alırlar. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve Oyunlaştırmanın amacı, işbirliğine, paylaşmaya ve etkileşime ilham vermek için tüketiciler, çalışanlar ve iş ortaklarıyla etkileşim kurmaktır.

Çalışanların oyunlaştırmaya katılımı ve Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları yani iş eğitiminde sanal gerçeklik kullanımındaki temel amaç; iş sonuçlarını ve performansını pozitif etkilemektir. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları sayesinde Kurumsal eğitimleri oyunlarla oynayarak elde edeceğiniz en büyük fayda, çalışanlarınızın katılımını teşvik etmesi, eğlenmesi, motive olması ile birlikte sürdürülebilir bir öğrenme deneyimi sunmasıdır. İnsanlar oyunlaştırma girişiminize katıldığında ve etkileşime girdiklerinde, Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları işletmenizle, ürünlerinizle, hizmetleri ve markanız ile deneyimsel öğrenme sürecine adapte olurlar. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları klasik öğrenme methodlarından da farklılaşarak, yüksek motivasyonla ve eğlenerek öğrenirler. Oyunlaştırmanın işletme değeri çalışan ile bitmiyor. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları oyun mekaniği ile etkileşim, pazarlama kampanyalarını, platform kullanımını ve performans hedeflerini etkilemeye yardımcı olabilecek kapsamlı veriler sağlar. Her çalışan veya müşteri etkileşimi, bir katılımcının nerede zaman geçirdiğini ve hangi aktivitelerin ilgiyi çektiğini Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile metriklerle daha iyi anlatır.



Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları çalışanlar için oyunlaştırma stratejisi, katılımı ve elde tutmayı artırma hedefine odaklanabilir. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve oyunlaştırma, özerklik, üstatlık, amaç ve sosyal etkileşim de dahil olmak üzere tüm insanların paylaştığı güçlü iç güdülere hitap ederek çalışanların katılımı için sürdürülebilir bir temel sağlar. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları sayesinde Ölçülebilir sonuçlar, işyerinde oyunlaştırmanın önemli bir yararıdır. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve Oyunlaştırma, çalışanlarınız için neyin işe yaradığını ve nerede ayarlamanız gerektiğini görmenize yardımcı olacak veriler ve raporlama sağlar.

Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları temel amaç iş sonuçlarını ve performansını pozitif etkilemektir. Kurumsal eğitimleri oyunlarla oynayarak elde edeceğiniz en büyük fayda, Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile çalışanlarınızın katılımını teşvik etmesi, eğlenmesi, motive olması ile birlikte sürdürülebilir bir öğrenme deneyimi sunmasıdır. İnsanlar Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve oyunlaştırma girişiminize katıldığında ve etkileşime girdiklerinde, işletmenizle, ürünlerinizle, hizmetleri ve markanız ile deneyimsel öğrenme sürecine adapte olurlar. Klasik öğrenme methodlarından da farklılaşarak, yüksek motivasyonla ve eğlenerek öğrenirler. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve Oyunlaştırmanın işletme değeri çalışan ile bitmiyor. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları dinamiklerinden oyun mekaniği ile etkileşim, pazarlama kampanyalarını, platform kullanımını ve performans hedeflerini etkilemeye yardımcı olabilecek kapsamlı veriler sağlar. Her çalışan veya müşteri etkileşimi, bir katılımcının nerede zaman geçirdiğini ve hangi aktivitelerin ilgiyi çektiğini metriklerle daha iyi anlatır.

Teknik olarak Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları, sanal gerçeklik terimi 360 derece video çekimi yani vr video çekimi ve 3D modelleme ile desteklenen bir Müşteri Deneyimi'dir."Sanal Gerçeklik Nedir?" "Hissedilen teknoloji" sorusuna cevap veriyoruz.

Tabii ki, Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları demişken oyunlaştırma ve Sanal Gerçeklik İş Eğitim Simülasyonundan bahsetmeden geçemeyiz. Özetle Sanal Gerçeklik Ajansı, markaların İnsan Kaynakları, Öğrenme, Üretim, Satış, İş Geliştirme, Pazarlama ve Kurumsal Departmanları ile Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları destekli projeler yürütmektedir. Gördüğünüz gibi Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları üreten Sanal Gerçeklik Ajansı'nın neredeyse tüm departmanlarla çalışabilecek geniş bir hedef kitlesi var.

Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamalarına örnek Türkiye'nin en büyük moda perakendecisi Defacto'nun İnsan Kaynakları Sanal Gerçeklik İş Eğitimi projesini tamamladık. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamalarına örnek olan projemizin amacı yeni işe alınan personelin sanal gerçeklik ve 360 derece video çekimi ile iş oryantasyonu, zaman kaybetmeden ve verimlilik kaybetmeden yenilikçi bir yolla anlatmaktı. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamalarımızın en iyi örneklerinden 30 ülkede faaliyet gösteren Defacto, 503 mağazası, 14.000+ çalışanı var. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları Projemiz 360 derece vr insan kaynakları oryantasyonu ile farklı şehir ve ülkelerdeki showroomlarda yeni işe alınan çalışanların iş oryantasyonuna odaklamaktı.

Temel sorun, farklı ülkelerden / şehirlerden yeni çalışanları İstanbul'daki merkeze götürmekti. Bu masraflıydı, zaman harcıyor ve verimliliği düşürüyordu.

Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları bileşenlerinden 360 derece video çekimi ile iş oryantasyonu sanal gerçeklik projesini deneyimleyebilirsiniz.

Çözüm kolaydı. insan kaynaklarında vr kullanarak Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları. İstanbul'daki tüm departmanları da içeren 360 derece video prodüksiyonunu tamamladık. Sonra Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları adımı olarak genel merkezi departmanlara ayırdık. Her bir departmanın sorumluluklarının neler olduğunu kimin kim olduğunu açıklayan 2D metin infografikler ekledik. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları 360 derece video çekimi VR prodüksiyonuna sanal tur yazılımı uyguladık.

Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamalarından sanal tur yani vr tur yazılımı ile kullanıcılar tam kontrole sahipler. sanal tur vr turu; webVR, mobileVR ve vrheadsets olmak üzere tüm vr platformlar geliştirildi. bu, tüm platformlardan erişilebilir anlamına gelir. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları projemizde çalışanlar tüm merkezde yürüyebilir ve keşfedebilirler ya da sadece ilgili departmanlarını deneyimlemek isterse, zemini seçip doğrudan departmana gidebilirler. Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları sayesinde yöneticilerle tanışmak, bölümün sorumluluklarını okumak ve çok daha fazlası. Sonra her mağazaya vr gözlüğü gönderdik. Departmanlarını keşfedebilir, yöneticileriyle görüşebilir ve genel merkezlerini mevcut illerindeki mağazalarından görebilirler.

Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ve İnsan Kaynaklarında Sanal Gerçeklik İş Eğitimi ve Kurumsal İnteraktif Öğrenme adımında Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları için bir diğer projemiz ise, demiryolları ve enerji sektörü ile çalışanların iş eğitimi oldu. sanal gerçeklik iş eğitiminde oyun senaryolarında yani oyunlaştırma ile Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamalarını interaktif eğitimi deneyimlediler. Ardından Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları adımında talimatları izlemeleri ve sorunu çözmeleri istendi. İlgili projelerin vitrin videolarını aşağıda bulabilirsiniz:

Geleneksel İş Eğitimi Yöntemleri ve Sanal Gerçeklik Tabanlı Meslek Eğitimi ile VR Oyunlaştırma İş Eğitimi

Kurumsal dünyada çalışanları için parasal kazanımlar ve iş çevresi takdiri uygun motivasyon unsurlarıdır. Hangi ödülleri eklediğinize bağlı olarak, her iki faktörün de kurumsal eğitimde oyunlaştırma fikrinin ayrılmaz bir parçası olduğunu unutmayın. Ödüller ve interaktif öğrenme olmadan, Sanal Gerçeklik İş Eğitimi ve oyunlaştırılmış kurumsal eğitim hiç de renkli olmaz :]. Sanal Gerçeklik Oyunlaştırılmış İş eğitimi, aşağıdaki nedenlerle geleneksel iş eğitim yöntemlerini gölgede bırakır:

* Sanal Gerçeklik Tabanlı Meslek Eğitimi ile VR Oyunlaştırma İş Eğitimi Gerekli davranış değişikliklerini teşvik eder.

* Sanal Gerçeklik Tabanlı Meslek Eğitimi ile VR Oyunlaştırma İş Eğitimi Bir başarı duygusu geliştirir.

* Sanal Gerçeklik Tabanlı Meslek Eğitimi ile VR Oyunlaştırma İş Eğitimi Sağlıklı rekabeti çağırır.

* Öğrenme ve katılımı Sanal Gerçeklik Tabanlı Meslek Eğitimi ile VR Oyunlaştırma İş Eğitimi artırır.

* Kurumsal eğitimde oyunlaştırma geleneksel eğitimden daha pahalı olabilir ve Sanal Gerçeklik Tabanlı Meslek Eğitimi ile VR Oyunlaştırma İş Eğitimi nispeten uzun bir teslim süresine ihtiyaç duysa da, öğrenme kazanımları geleneksel eğitim ile yapılanlardan da daha fazladır. Dolayısıyla, oyunlaştırılmış kurumsal eğitimin öğrenme kazancı olup olmadığını düşünüyorsanız, cevap mutlak bir EVET! Dahası, oyunlaştırmaya yatırım yaptıktan sonra elde ettiğiniz getiri de çok daha yüksektir. Bunun başlıca sebebi, oyunlaştırılmış eğitimin, öğrenenler için öğrenilenleri hatırlama, tutma ve pratik olarak kullanma becerisini daha iyi etkilemesidir.

Şirketler Neden Sanal Gerçeklik İş Eğitimi yani VR İş Eğitimi Kullanmalı? Sanal Gerçeklik Tabanlı Mesleki Eğitim Uygulamaları İnteraktif İş Eğitimi Kullanma Nedenleri?

Sanal Gerçeklik İş Eğitimi; İş dallarına uygun ve gerçekliğe en yakın kurguyla tasarlanabilen sanal gerçeklik kurumsal öğrenme modülleri ile birlikte vr iş eğitimleri, yüksek bir binadan düşme ya da yaralanma gibi geleneksel bir eğitimde edinilmesi imkansız hisler ile sanal gerçeklik gözlükleriyle Sanal Gerçeklik İş Eğitimi deneyimlenebiliyor.

Sanal gerçeklik tabanlı mesleki eğitim uygulamaları ile çalışanlar, Sanal Gerçeklik İş Eğitimi sanal ortamda oluşturulan iş makinelerini kullanabilirler, İnteraktif İş Eğitimi ile sanal müşteriler ile iletişime geçebilirler, özel montaj işlemlerini yapabilirler, mesleği ile ilgili birçok eğitimi uygulamalı olarak alabilirler.

İnteraktif İş Eğitimi ve Sanal Gerçeklik iş eğitiminin amacı ve Sanal Gerçeklik İş Eğitimi, gerçekçi işyeri deneyimleri oluşturmak ve çalışanların zorlu ortamlarda çalışırken risk almalarına izin vermektir.

Müşteriler ile iletişim eğitimlerinden ve İnteraktif İş Eğitimi, Sanal Gerçeklik İş Eğitimi sayesinde iş makinesi kullanımı eğitimlerine kadar birçok alanda kurumlara özel sanal gerçeklik tabanlı simülasyonlar oluşturulabilmektedir.

Sanal Gerçeklik İş Eğitimi yani VR iş eğitiminin deneysel ve sürükleyici olması, çalışanların işe başlamadan önce temel görevlerini yerine getirmede daha rahat ve kendinden emin olmalarına yardımcı olabilir.

VR iş eğitimi ile Tehlikeli işlerde çalışanların sağlığı ve güvenliğinin sağlanması için Sanal Gerçeklik İş Güvenliği Eğitimleri nokta atışı bir çözüm. Her çalışanın işini güvenle yapma hakkı var. VR / AR / MR’ın sağladığı deneyim olanakları bize iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri için benzersiz imkanlar sağlıyor. Günümüzde bir çok firma, iş kazalarını en aza indirmek için eğitimde Sanal Gerçeklik teknolojisine yatırım yapıyor.

Sanal Gerçeklik iş eğitimi ve İnteraktif İş Eğitimi modülleriyle edinilen deneyimlerin geleneksel bir eğitimden daha uzun ve kalıcı şekilde hatırlanması sağlanıyor.

Sanal gerçeklik gözlüğünü takan kullanıcı şirketin klasik işe başlama eğitimi ve oryantasyon programında verdiği bilgileri, VR iş eğitimi ile kendini ilgili mekanda görerek, dinleyerek ve deneyimleyerek alıyor. Özel bir eğitim alanı gerektirmeden, VR iş eğitimi sayesinde herhangi bir ofis odasında dahi verilebilecek bu eğitim hem şirketteki eğitimden sorumlu kişinin, hem çalışanın zamanını koruyor. Ve VR iş eğitimi interaktif iş eğitimi deneyimi olmasından dolayı akılda kalıyor.

Ayrıca, Covid-19 pandemisi ile birlikte, VR iş eğitimi sayesinde kurumda eğitimde de yeni dijital dönüşümler olacak. Küçük gruplar halinde VR iş eğitimi ve interaktif eğitimler hem sağlık hem de eğitim performansı için gereklilik.

Tehlike potansiyeli olan çalışma ortamına sahip sektörlerde iş güvenliği her zaman ön planda tutulmuştur. VR iş eğitimi ve Sanal Gerçekliğin sürükleyici gücü, insanları iş güvenliği konusunda eğitmek için yeni bir yaklaşım verir. VR iş eğitimi ile Madenlerde çalışma, petrol sondajı için deniz tabanına derin dalış, şantiyede çalışan vinçler, nükleer santraller için; sanal gerçeklik ile iş güvenliği eğitimleri her yönüyle son derece yararlı olduğunu kanıtlıyor.

VR iş eğitimi ve Sanal Gerçeklik iş eğitimleri oyunlaştırma ile birlikte desteklendiği için çalışanlar için farklılaşır ve rutin eğitimlerden farklılaşır.

İşe yeni başlayan çalışana ‘İşe Başlama Eğitimi’ verilmesi zorunlu. Kanuna göre işe başlama eğitimi temel eğitimlerin gerçekleştirilmesi kadar çalışanın risk ve tehlikelere karşı korunmasını sağlayacak nitelikte ve uygulamalı olmalı. Ne kadar uygulamalı eğitimler verilse de kişi gerçek sonuçları, başına gelebilecek tehlikeleri sadece duyar ve gerektiği gibi ciddiye almayabilir. Ama Sanal Gerçeklik İş Eğitimleri ve VR iş eğitimi; akılda kalıcı deneyimler yaşatır. Böylece VR Meslek Eğitimleri ile çalışan bağlılığı konularına yatırım yapan, çalışanına daha iyi, daha değerli hissettirmek için farklı yöntemler geliştiren İK yöneticileri, HR 5.0 ile VR işe başlama eğitimine oldukça ilgi duyuyorlar.

Ve tabiki de Sanal Gerçeklik İş Eğitimi sayesinde iş eğitimlerinde verimlilik hedeflenir. Sanal Gerçeklik İş Eğitimleri hem eğitim maliyetlerini azaltır hem de tüm çalışanları organize etmek ile uğraşmanıza gerek yoktur.

Demiryolları sektöründe Sanal Gerçeklik ile İş Eğitimi ve VR ile Mesleki Eğitim



enerji sektörü, petrol ve gaz sektörü için sanal gerçeklik ile iş eğitimi vr



200% bu 2 proje, sanal gerçeklik ajansı nsocial'ın kurumsal iş eğitimi projelerinden sadece bir kaçı. aşağıdaki oynatma listesini deneyimleyin.

Sanal Gerçeklik ile Kurumsal Eğitimde Oyunlaştırmanın Yararları. İnteraktif Öğrenme ve Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları Ne Fayda Sağlar?

Sanal Gerçeklik Oyunlaştırılmış İş Eğitimleri kurumsal eğitimin bilinen bir yararı, eğitim oturumlarını katılımcılar için ilginç ve eğlenceli hale getirmesidir. Ancak, oyunlaştırma başka birçok avantaj sunar:

* Geliştirilmiş ekip çalışması ve işbirliği Sanal Gerçeklik ile Kurumsal Eğitimde Oyunlaştırmanın faydalarındandır.

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile eğitimdeki eğlenceli unsur, ödül ve tanınırlık nedeniyle çalışanların motivasyonunun artmasını sağlar.

* Üstün uzun süreli elde tutma şansı Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları sayesinde yakalanılır.

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları daha iyi öğrenme elde edilir.

* Tanımlanmış öğrenme hedefleri aracılığıyla öğrencilerin ilerlemelerini ölçme yeteneği Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamalarının önemli adımlarındandır.

Günümüzde oyunlaştırılmış kurumsal eğitim ve Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları hemen hemen tüm departmanlarda ve çeşitli endüstrilerin sayısız alanında kullanılmaktadır. Bugün çalışanların Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile eğitildiği ortak alanlar şunlardır:

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Mesleki beceriler

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Ürün bilgisi

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile İşyeri etyetleri

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Uyumluluk

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Makinenin çalışması

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Müşteri yönetimi

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Oyunlaştırmada satış ve pazarlama

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Kalite güvencesi

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile İş simülasyonu

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Yumuşak beceriler

* Mesleki Eğitimde Sanal Gerçeklik Uygulamaları ile Tümevarım

Üretimde Sanal Gerçeklik Çözümleri. Endüstride Sanal Gerçeklik Çözümleri.

Üretimde sanal gerçeklik kullanımına değinmeden olmaz. Üretimin ilerleyişinin sanal gerçeklik teknolojisi ve vr gözlükleri sayesinde izlenebileceği teknolojiyle, üretimde sanal gerçeklik çözümleri geliştirilebilir. Üretimde sanal gerçeklik kullanımı ile çalışanlar, sanal gerçeklik teknolojisinin en güzel yanlarından biri, montaj ve demontaj işlemleri sırasında yaşanabilecek herhangi bir iş kazası riski de ortadan kaldırıyor olması. Endüstride Sanal Gerçeklik kullanımı ile AR-GE çalışmaları devam eden endüstriyel çalışmaların üzerine ayrıca ekleme ya da çıkarmalar yapılabiliyor ve ürün çıktısı performansı ölçümlenebiliyor.

VR gözlüğü ile deneyimlenebilen endüstride sanal gerçeklik kullanım alanları sadece üretimde sanal gerçeklik uyumunu görmekle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda üretim sürecinde kullanılan ekipman ve montaj hattının uygunluğu, üretimde sanal gerçeklik kullanımı ile üretim hatalarının önüne geçmek ve bunların montaj hattı ekibi tarafından ergonomik incelemesi de deneyimlenebiliyor. Endüstriyel sanal gerçeklik çözümleri ile üretimin her aşamasında verimlilik ve insan sağlığı için yüksek standartlar yakalanıyor. Endüstride sanal gerçeklik kullanımı ile yeni ürünlerin devreye alınma süreçlerinde tüm olası ihtimaller inceleniyor ve parça maliyeti olmaksızın fiziksel örnekleme metodu ile hem zaman hem de maliyet avantajları elde ediliyor.

Endüstriyel Üretimde Sanal Gerçeklik kullanımı ile giyilebilir teknolojinin faydalarından yararlanılıyor. Platformlarda kişilerin kullandığı sanal gerçeklik gözlüğü, o anda o kişinin kendisini başka bir ortamdaymış gibi hissetmesini sağlıyor. Geliştirilen sanal gerçeklik uygulamaları ile, endüstride sanal gerçeklik kullanımı ve fabrikalarda sanal gerçeklik kullanımı sayesinde çalışan performansı ve ürün çıktısı yani iş verimliliği yükseliyor.

Endüstri 4.0 geçmişteki sanayi devrimlerini günümüzdeki en yeni teknolojilerle derliyor. Gerçekleşmekte olan sanayi devrimi verileri güvenli bir şekilde analiz edip şirketleri olumlu şekilde etkileyebilecek bilgiler üreterek imalat verimliliğini artırmayı hedefliyor. İnsanların oluşacak bu yeni çalışma koşullarında oynayacakları rol büyük bir tartışma konusu. Fabrika çalışanları sanal gerçeklik gözlükleri ile iş eğitimi alıyor. Çünkü VR ile Endüstri 4.0'da Sanal gerçeklik uygulamaları çalışanlara fabrika işlemlerini doğru bir şekilde simüle ederek sınırsız bir alan sunuyor. Böylece minimum maliyetler ve öğrenme gelişimindeki hatalar ölçülebiliyor. Özellikle bir fabrika inşa edilirken eğitim fabrikanın fiziki kurulumundan önce başlayabiliyor. Şirketler VR uygulamalarında farklı türde fabrikalar için özelleştirilebilir ve küresel olarak farklı çeşitlere uyarlanabilen sanal gerçeklik çözümleri ve sanal gerçeklik yazlımları ile eğitim konseptleri geliştiriyorlar. Sanal Gerçeklik yazılımları ile lojistik, onarımlar, montaj işlemleri işçilere tamamen ikinci bir şahıstan bağımsız olarak kullanabilecekleri düzeye kadar adım adım öğretiliyor.

Üretim ve imalat faaliyetlerinin sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin sağladığı avantajlardan yararlanacağı pek çok alan bulunuyor. Sanal gerçeklik sadece tasarımda değil, üretim aşamasında da çalışanların yanında. Sanal gerçeklik teknolojisinin sağladığı bu avantaj sayesinde üretim sırasında planlama işlemleri süratle yapılabiliyor.

Üretimde sanal gerçeklik kullanmanın faydaları ve endüstride sanal gerçeklik kullanımı sayesinde üreticiler, aşağıdaki hedef kazanımlara sahip olabilirler:

* Verimliliği ve etkinliği artırmak kadar envanter mevcutlarını azaltmak amacıyla, otomasyon hatları, robotlar, üretim hücreleri ve en önemlisi çalışanların pozisyonlarının belirlenmesi.

* Üretimde Sanal Gerçeklik Çözümleri ile Fabrika ortamının taranarak yeni sanal üretim hatları ve donanım ile düzenlenmesi.

* Teknisyenlerin ihtiyaç duydukları alet ve setlere kolaylıkla erişiminin sağlanması Endüstride Sanal Gerçeklik Çözümleri sayesinde olur.

* Endüstride Sanal Gerçeklik Çözümleri ve Sanal gerçeklik uygulamaları hemen hemen bütün küresel endüstriyel üreticiler için fuarlarda oldukça yaygın şekilde kullanılacak.

* Çalışanlar VR ve webVR tabanlı sistemlerle, Üretimde Sanal Gerçeklik Çözümleri ile birlikte fabrikaların fiziksel sistemlerinde sanal gerçeklik ile bilgi paylaşabilecekler.

* Çalışanlara kullanacakları aletleri sanal ortamda kullanma provalarının Üretimde Sanal Gerçeklik Çözümleri ile yaptırılması.

* Şirketler endüstriyel amaçlı uygulamalarda akıllı yeni teknolojiler inşa etmek için Üretimde Sanal Gerçeklik Çözümleri ve sanal gerçeklik uygulamalarını kullanacak.

* Üretim süreçleri ve Üretimde Sanal Gerçeklik Çözümleri daha esnek bir hal alacak ve ekonomik üretimler için küçük parti boyutlarında üretime izin verilecek. Robotlar ve akıllı ürünler, bu esnekliği sağlamak için kararlar alacak ve birbirleriyle iletişim kuracak.

Üretimde Sanal Gerçeklik Çözümleri ile fabrikalarda karşılaşılabilecek, kimyasal yayılma, tehlikeli makineler, gürültü gibi tehlikeli durumların simülasyonuna da olanak vererek, yapılması gerekenlerin operatörleri riske atmadan belirlenmesini sağlıyor. Böylece beklenmedik durumlar konusunda sanal deneyim edinen çalışanlar, bu tür durumlarla karşılaştıklarında ne yapmaları gerektiğini çok daha iyi biliyor. Üretimde Sanal gerçeklik kullanımı ile, Endüstri 4.0 teknolojilerinin entegrasonu; gelecekte endüstriyel üretim alanında sanal gerçeklik kullanımının yaygınlaşacağı olarak yorumlanabilir. Kitlesel tüketicilerce yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan sanal gerçeklik gözlüklerine gelecekte, fabrika çalışanlarının gözünde de sıkça rastlamak mümkün

Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi ve VR İş Eğitiminde Nasıl Yapıyoruz? VR Tabanlı Meslek Eğitimi Uygulamaları Anahtar Noktalarımız.

Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi ve VR İş Eğitiminde amacımız sadece vr iş eğitimi veya vr kurumsal öğrenme konusunda “wow” ürünü yapmak değildi. Ama kesin olarak,% 200'ü faydalı bir mesleki eğitim kursu oluşturuyor. Bu nedenle, bir demiryolu teknisyeninin işinin parametrelerini araştırdık, araştırdık ve tamamladık araştırmaları, demiryolu anahtarları ve sürücülerinin tasarım ve çalışma modlarını, bunların özelliklerini araştırdık. Muayene için, gerçek istasyonları ziyaret etmeye ve demiryolu anahtarları hakkında bilgi edinmeye başladık. Sonra müşteri bizi sürücülere bakmak için montaj ve onarım atölyesine davet etti. Sonuç olarak, gerçekçi 3d modelleme için çok sayıda fotoğraf, video ve ses materyali aldık ve bir eğitim senaryosu yazmak için de kullandık. Sektör uzmanları senaryomuzu iş güvenliği prosedürleri olarak titizlikle analiz ettiler. Tüm yorumlarını dikkate aldık.

Saha çalışması Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi ve VR İş Eğitiminin ilk süreciydi. Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi ve VR İş Eğitimi noktasında işin temellerini öğrenmek, geleneksel eğitim kaynaklarını analiz etmek, endüstrinin uzmanlarına danışmak temel prensiplerimizdi.

Demiryolu tesislerinde VR İş Eğitimi için 3d modelleme ile içeriği oluşturmak 2. işlemdir. Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi ve VR İş Eğitimi gerçek teknisyenlerle gerçek demiryolu tesislerini ziyaret etmek. Fotoğraf çekmek ve 360 derece video prodüksiyonu ile sesleri ve iletişim kutularını kaydediyoruz.

Demiryolları VR ile iş eğitimi. Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi. Sanal Gerçeklik İş Eğitimi.

Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi Bileşenleri: gamificaiton, vr, iş eğitimi, simülasyon, görev.

Sanal Gerçeklik İş Eğitimine uygulayacağımız görev veya sorun: Bir demiryolu anahtarı sürücüsünün onarımı ve bakımı için teknisyenlere temel eğitim vermek üzere VR teknolojilerini kullanın

Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi çözümlerinin kullanılabilirliği ve verimliliği o kadar belirgindir ki şüpheye yer bırakmazlar. Sanal Gerçeklik İş Eğitimi odağında İK Direktörleri ve teknik yöneticiler yüksek düzeyde özgünlük tanıdılar ve gerçekçi 3d modellerin ve çalışma prosedürlerinin nasıl göründüğünü belirttiler.

Sanal gerçeklik iş güvenliği eğitimi projesine Sanal Gerçeklikle İş güvenliği Çözümü de dahil edilebilir. Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi bileşenlerinden Sanal gerçeklik gözlüklerini takan kursiyer eğitim için tasarlanan özel çalışma alanına giriyor. Sanal Gerçeklik Meslek Eğitimi içerisinde Çalışanlar sanal gerçeklik ortamında, vr iş güvenliği eğitiminde edindiği bilgileri kullanarak senaryo içerisinde çeşitli seçimler yapmaya yönlendirilerek, seçimlerinin sonuçlarının gerçek hayatta olduğu gibi yaşıyor.

Sanal Gerçeklik İş Eğitiminde Senaryo ise sonraki adımdı. Endüstrinin uzmanları ve sinyalizasyon servis teknisyenleri ile birlikte çalıştı. Sanal Gerçeklik İş Eğitimi ile Standartların ve düzenlemelerin incelenmesi ile vr iş eğitim ve sanal gerçeklik kurumsal iş eğitimi süreci ilerliyor.

3D Modelleme, Diyagramlar, çizimler, fotoğraflar ve video kayıtlarının incelenmesi Sanal Gerçeklik İş Eğitimi bileşenlerinden. Hi-Poly ve Lo-Poly 3d tüm nesnelerin ve çevrenin, karakterlerin ve araçların texture doku modellenmesi ile devam edelim. Unity için model hazırlama ve optimizasyon süreci de böylece bitmiş olur.

Programlama, Kodlama ve Sahne Oluşturma: özel 3d modelleme, bileşenler, ışıklar, post efektler, pişmiş animasyon ve arka plan sesleri ve sesler ... Sanal Gerçeklik İş Eğitimi projemizde birlik en iyi arkadaşımızdı:]

Sanal Gerçeklik İş Eğitimi projemizin sonucu:

sanal gerçeklik şirketi nsocial sanal gerçeklik kullanarak oyunlaştırma deneyimleri yaratır. Kurumsal öğrenmede ve insan kaynaklarında bir oyun aracı olarak vr'nin nasıl kullanıldığını buradan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca artırılmış gerçeklik oyunlaştırma için iyi bir araçtır. artırılmış gerçeklik şirketi nsocial olarak, ar hakkında ayrıntılar yazdık oyun . projelerle ilgileniyor musunuz? bir e-posta bırakın!

Tabi bir de Sanal Gerçeklik ile iş eğitimi haricinde, Akademik Eğitimde Sanal Gerçeklik Kullanımı ile ilgili yazımızı da buradan okuyabilirsiniz.